Jeroen

Jeroen van Vliet solo / trio Ogu: 2 albumpresentaties

Tickets vr 10 jan 2014 gratis entree entree €10.00 - €13.00 aanvang 20:30 zaal 19:30
Zet in je eigen agenda: Google - iCal / Outlook

 

OGU TrioDe Tilburgse pianist Jeroen van Vliet staat dit voorjaar bij Paradox in de spotlights. Hij komt maar liefst 5 keer voorbij in diverse formaties.Vanavond presenteert hij maar liefst 2 nieuwe albums. In 2013 nam hij in Noorwegen zijn langverwachte solo album op welke hij vanavond presenteert. Tussen zijn eerste solo plaat (1996) en tweede soloalbum zit maar liefst 18 jaar.

Tevens presenteert hij het eerste album van het trio OGU. Dit trio bestaat naast Jeroen Van Vliet verder uit Bram Stadhouders en Etienne Nillesen. Zij openden in september 2012 het verbouwde Paradox. Nu, ruim anderhalf jaar later, brengen zij hun langverwachte plaat uit.

Het trio OGU presenteert op dit album stukken van de hand van Jeroen Van Vliet en Bram Stadhouders. Het muzikale uitgangspunt is een vaste compositie of idee maar wordt, in de handen van dit trio, elastisch en vloeibaar. Ze nemen de vrijheid om met nauwgezette interacties van het oorspronkelijke verhaal een nóg intrigerender avontuur te maken.

“Drie buitengewone musici, vormen met OGU een zinderende en beweeglijke eenheid die het bestaan van een andere wereld doet bevroeden”

 

Tickets

Jeroen van Vliet solo / trio Ogu: 2 albumpresentaties
vr 10 jan 2014 gratis entree entree €10.00 - €13.00 aanvang 20:30 zaal 19:30
Locatie: PaRaDoX

Voorverkoop van dit concert is niet meer mogelijk, er kunnen nog kaarten aan de kassa worden gekocht.

Loading Facebook Comments ...
Loading Disqus Comments ...

Geef een reactie